Het post vaccinaal syndroom (pvs)
Dit is een verzamelnaam voor uiteenlopende klachten die zijn ontstaan door vaccinatie. Deze klachten zijn weer op te heffen door toedienen van het gepotentiëerde (verdunde) betreffende vaccin. Dit gebeurt in vier oplopende potenties (ontstoringkuur). Dit is diagnose en behandeling in één. Wanneer de klachten verdwijnen heb je immers aangetoond dat het bijbehorende vaccin verantwoordelijk was voor de klachten.

Klachten na vaccinatie
De klachten kunnen onmiddellijk na de vaccinatie ontstaan: acuut. Bijvoorbeeld Koorts, stuipen, hersenvlies ontsteking, diarree, ontroostbaar huilen, kinkhoest, overmatig slapen, of overmatige vermoeidheid. Echter, de klachten kunnen ook heel geleidelijk op een later tijdstip pas ontstaan: chronisch. Bijvoorbeeld: Chronische verkoudheid, oogontstekingen, middenoor ontstekingen, astma, eczeem, allergieën, epilepsie, groeistoornissen, agressiviteit, gedragsstoornissen, angst, autisme, of ADHD.

Hoe kunnen deze klachten ontstaan
Hoe kan een vaccinatie zoveel reacties veroorzaken?
1. Door de adjuvans (chemische toevoegingen) in de vaccins. Dit zijn toxische (giftige) stoffen, zoals bijvoorbeeld aluminium, kwik, anti-biotica, en conserveermiddelen in het vaccin.
2. Vaccinaties zijn te massaal. Er worden er te veel, tegelijk gegeven, in een onrijp immuunsysteem.
3. Vaccins worden ingespoten en komen vrijwel direct in de bloedbaan terecht, de ziekteverwekker komt niet het lichaam binnen via de natuurlijk weg: de slijmvliezen.

Ontstoring met homeopathische behandeling
Bij de behandeling wordt het vaccin gepotentiëerd (verdund), en toegediend in vier oplopende potenties (30K, 200K, MK, XMK). De geneesmiddelen bestaan uit granules (kleine suiker bolletjes) die men een half uur voor of na het eten weg laat smelten onder de tong. Reacties op de behandeling kunnen een kort durende verergering zijn of koorts. Dit is een goed teken: het immuunsysteem wordt geprikkeld en is aan de slag met herstel.
De ontstoringen zijn op basis van iso therapie: De verdunde ziekteverwekker inzetten tegen zichzelf:
Meer