Autisme en ADHD
Autisme is een aandoening die je kunt zien als een blokkade van de hersenschors. ADHD, indien aanwezig, wordt gezien als het eerste symptoom van deze blokkade.
In de praktijk blijken autisme en ADHD een stapeling van verschillende oorzaken te zijn, die de hersenschors blokkeren.

Oorzaken
Deze blokkade kan weer worden opgeheven. Daarvoor moet de oorzaak van de blokkade worden opgespoord.
- Allereerst is het belangrijk te weten deze blokkade niet ontstaat door één enkele stof of gebeurtenis, maar door een stapeling van stressfactoren voor de hersenen.
- De belangrijkste stressfactor ligt in voor de hersenen toxische stoffen, zoals zware metalen, kinder vaccinaties, toxische medicijnen, toevoegingen in het eten, plastics, en milieuvervuiling. Deze laten een energetische imprint achter, welke zelfs als de toxische stoffen niet meer aantoonbaar zijn aanwezig blijft.
- De tweede soort stress factoren zijn, traumatische ervaringen voor het kind.

Oplossing
Deze stressfactoren kunnen worden behandeld. Dit kan met Cease. Doel van de Cease therapie is de toxische stoffen weer uit het lichaam te krijgen, en de energetische imprint te ontstoren.

De behandeling bestaat uit:

1. Het opsporen van alle verstorende stoffen op het brein middels een checklist, en vervolgens te ontstoren met behulp van iso-therapie; een vorm van homeopathie. Meer 2. Toepassen Inspiring homeopathy. Meer 3. Ondersteuning afvoeren toxische stoffen met behulp van orthomoleculaire geneeskunde. Hierbij ligt de focus op de darmen, de hersenen, en het immuunsysteem. Meer
Cease
Deze behandeling van autisme en hyperactiviteit, heeft de naam 'Cease' gekregen. Cease staat voor:
'Complete Elimination of Autistic Spectrum Expression', en betekent letterlijk: laten verdwijnen.
Met grote dank aan Tinus Smits die deze unieke combinatie van behandelwijzen voor autisme en ADHD ontwikkeld heeft.

Voor meer informatie, een introductie video, en het boek over Cease, zie:
Website cease